Alkoholmeter

Alkoholmeter til professionel brug.

Hos Unimenco har vi gennem mere end 25 år forhandlet professionelle Alkoholmetre

Vores udvalg af alkoholmetre bygger på al den erfaring vi har samlet gennem disse år, så vi i dag kan tilbyde de bedste produkter på markedet. Det er blandt andet årsagen til at vi er den fortrukne leverandør til hospitaler, misbrugscentre, politi, militær og virksomheder.

Se herunder hvilke Alkoholmetre vi kan tilbyde, eller besøg www.testdig.dk, hvis du ønsker et til privat brug.

Alle vores Alkoholmetre indeholder brændselsceller, som er hovedkernen i de professionelle Alkoholmetre. Indeholder det ikke en brændselscelle, bør du ikke investere penge i det, uanset om det er til professionel eller privat brug.

Alkoholmetre som ikke er bygget op omkring en brændselscelle kan give udslag på lakrids, bolsjer, tyggegummi osv.

Vælg derfor altid et instrument med brændselscelle, så du kan stole på resultatet. De store brændselsceller som sidder i vores instrumenter har typisk en levetid på op til 20 år. Det betyder at livstidsomkostningerne på alkometrene ikke er meget forskellige fra de billige der findes på markedet, som ikke kan måle en nøjagtig promille.

Derfor vil det altid være en bedre investering at købe et professionelt alkoholmeter, hvis I ønsker pålidelige resultater år efter år.

Teknisk information om alkoholmetre

Alle vores alkoholmetre benytter en hel 1/1 brændselscelle, som fungerer på følgende måde. Der pustes ind gennem mundstykket som er påsat det pågældende alkoholmeter. Alkoholmolekylerne i udåndingsluften, bliver omdannet til en elektrisk strøm når de når til brændselscellen. Ud fra en algoritme bliver strømmen omregnet til en given promille.

Er et alkoholmeter ikke udstyret med denne brændselscelle, kan du ikke udregne den præcise promille på en personen udåndingsluft.

Læs også om alkoholtester her eller om alkometer her