Om Unimenco

Unimenco overtog 1. april 2004 forhandlingen af Lion og Unitraffic produkter i Danmark.
Gennem mere end 30 år har vi beskæftiget os med salg og service af alkometre og mobilt videoudstyr til politiet og køreskoler.

I sommeren 2006 indgik vi en aftale med det amerikanske selskab Branan Medical Corporation, om forhandling af deres produkter i Skandinavien. Branan Medical Corporation var førende inden for fremstilling og forskning af drug test.

2008 blev året, hvor vi udvidede vores alkometer-sortiment ved at indgå et samarbejde med endnu en førende producent af alkometre og tilbehør. Kontrakten med det amerikanske firma Lifeloc blev forhandlet på plads i sommeren 2008.

2011 indgik vi et samarbejde med WPHM, som producerer narkotest, om at tilbyde deres produkter på det danske marked.

Vi har vores eget serviceværksted, hvor service og reparation af alkometrene finder sted. Ydermere har vi muligheden for at yde service hos kunden selv.

Vores kundekreds er hovedsagligt offentlige institutioner og større private virksomheder, og den tæller i dag over 1200 kunder alene i Danmark.

Vores primære fokus har gennem alle år været at yde så høj grad af kundeservice som overhovedet muligt, og det er vores fortsatte mål, at vi i fremtiden kan yde denne kundeservice.

Det er vores mission, at vi ligesom med alkometrene på sigt bliver markedsførende indenfor narkotest.

Bankoplysninger

Jyske Bank i Hillerød

Konto: 63001591373

IBAN Kontonummer: DK0308950001027198

SWIFT-adresse/BIC: JYBADKKK

Samarbejdspartnere

Hos Unimenco arbejder vi sammen med verdens førende indenfor udvikling og fremstilling af alkometre og narkotests.

Vores kunder

Vi forsøger altid at yde den bedste service i forhold til vores kunder. Det betyder bl.a. at vi ofte tager vores store kunder med på råd, når der skal udvikles nye produkter.

Her kan du se et udpluk af vores kunder.