Ofte stillede spørgsmål Narkotest

Eftersom narkotests bliver mere og mere almindeligt, vil der også være personer, der vil forsøge at snyde sig til et negativt resultat.
Der er mange måder hvorpå man kan snyde sig til et negativt resultat. Hvis der f.eks. tilsættes vand til urinprøven, eller hvis store mængder vand indtages umiddelbart før prøven tages, vil resultatet ikke være retvisende.
Ydermere kan man sløre prøven ved at tilsætte forskellige stoffer til urinen. F.eks. anvendes sæbe, klorin og citronsyre.  På nettet findes i dag utroligt mange,  som udbyder stoffer, der kan sløre urinprøver. Derfor har mange af vores drugtest den mulighed, at der kan tilsættes en manipulationstest til prøverne.

Vi har også et produkt Intect7, som kun er beregnet til at detektere, om en urintest er blevet manipuleret eller ej.

Bestil manipulationstest her->

Vores drugtest er meget præcise, ca. mellem 97-99% nøjagtighed. De fleste af vores urintest viser resultatet med 99% nøjagtighed, dog skal der gøres opmærksom på, at testene kan give udslag på lægeordineret medicin. Se indlægssedlen i pakken for de forskellige krydsreaktioner.

Dette har ikke nogen betydning. Stregerne kan variere alt efter hvor meget urin de har opsuget. Sørg altid for at følge instrukserne i brugervejledningerne.

Ved en urintest er der langt større mulighed for at manipulere med resultatet end ved en spyttest. Ved en spyttest undgår man ukomfortabel procedure, når testen skal udføres, her tænkes især på det opsyn, som bør holdes ved en urintest.  Derudover skal det nævnes, at en spyttest typisk vil detektere for stoffer, som er taget op til maksimum 2 dage før, at testen bliver taget. Se evt. detektionstider.

Intet resultat er 100% nøjagtigt, derfor bør en test, som har givet et positivt resultat sendes til laboratorium for konfirmation. En laboratorieanalyse er den eneste, som er juridisk gyldig, da der her kan præciseres, hvilket stof der præcist er tale om.

Der er udløbsdato på alle produkter, holdbarheden varierer dog alt afhængigt af hvilket produkt, der er tale om. Typisk vil holdbarheden være mellem 10 -24 måneder.