Alkometer LT7 inkl. 150 mundstykker

6.992,00 kr. Eks. moms

Alkometer LT7 er vores nyeste model i sortiment. LT7 er en videreudvikling af det meget populære Alkometer FC10. Modellerne er testet og godkendt af U.S. Department of Transportation, NHTSA samt flere retsmedicinske laboratorier i USA.

-
+

Yderligere produktinfo

Alkometer LT7 er utroligt hurtigt, og kan tage flere 100 tests med få sekunders mellemrum, uden at alkometeret har behov for service eller kalibrering. Der medfølger og en “kop”, så der kan laves “passive-test”, som man kender det fra politiets razziaer. Med den funktion kan der screenes en stor mængde uden at der er behov for at skifte mundstykke mellem hver test.

Hukommelse: LT7 gemmer de sidste 10.000 test, og du kan til en hver tid tilgå dem i menuen.

Med et stort flot farvedisplay er det nemt at se resultatet af testen, og hvilket mode instrumentet er i.

Når der pustes i alkometeret viser LT7 en graf i display med den mængde luft der bliver pustet ind i instrumentet, så det er nemt at se om personen reelt puster eller ej.

Mundstykket kan roteres 360°, så du kan bestemme hvilken vej luftstrømmen skal forlade mundstykket. Det betyder at du altid kan se displayet, når der pustet i instrumentet.

Alkometeret kan tage automatisk test, manuel test og passiv test.

  • Automatisk test er den mest brugte metode. Alkometeret påsættes et mundstykke, hvorefter der kan pustes, og resultatet fremkommer kort tid efter.
  • Manuel test bruges, hvis personen der skal puste har nedsat lungefunktion. Der bruges mundstykke, men trykkes på “exe” lige inden testpersonen er ved at løbe tør for luft. Herefter tager alkometeret prøven og resultatet vises, som ved en automatisk test, altså med angivelse af promille.
  • Passiv test kan anvendes på personer uden brug af mundstykke, men med den medfølgende kop. Der pustes direkte ind i koppen/tragten. Resultatet “Pass” el. “Fail” vil fremkomme alt efter om der var alkohol på prøven eller ej.
Certified product

Der medfølger 150 stk. mundstykker ved køb af alkometer LT7.

Specifikationer

Mål: 12.7 x 7.0 x 3.3 cm
Vægt: 227 g. inkl. batteri
Sensor: Platinum Brændselscelle
Display: 240×320 farve TFT display
Batterier: 3 stk. AA
Måleområde: 0.01 – 6.00 promille
Analysetid: Ca. 1 sek. (ved negativ) ca. 6 sekunder (ved positiv)
Kalibrering: Én gang årligt.

Produkter i samme kategori